Nyheter Bitcoin guide Om oss
bitcoin

Bitcoin (BTC)

$
10,841.00
Hulkstore Cannabiskungen

Om oss

SC-Pharma grundades sommaren 2012 av ett gäng träningsintresserade med mål att erbjuda unika produkter av högsta kvalité till förmånliga priser.


2012

För att konkurrera på marknaden så började vi med att lansera ett flytande sortiment av dopingpreparat som enkelt gick att dosera oralt via en pipett som inte satte någon begränsning på vilken mängd man vill dosera. Detta blev en succé och med hjälp av ett generöst rabattsystem resulterade det i att kunder köpte på sig större mängder och märket började spridas. Detta blev helt klart ett lyckat koncept som satte oss på kartan.

2014

Vi var sedan först med att introducera transdermala produkter på den skandinaviska marknaden framtagna för tävlande som ville ha oerhört korta spårtider samt för folk som ville ta en paus från nålarna. En av produkterna var Testo-gel som vi själva använde oss av och finslipade i över 10 månader innan vi släppte den för allmänheten. Gelen var så potent att kvinnor som kom i kontakt med gelen blev håriga, fick temporärt förstorad klitoris och extrema humörsvängningar medan män som klivit av långa kurer kunde snabbt få tillbaka libidon bara någon timma efter applicering på huden.

2016

Detta året var vi först med att introducera SARMs till den svenska marknaden. Samma visa här, detta var något helt nytt som gjorde oss väldigt nyfikna och efter att ha lyckats få tag på en ordentlig leverantör så började vi testa samtliga substanser, både på oss själva men även på kvinnor och män som aldrig dopat sig tidigare. Resultaten gentemot biverkningarna var helt otroliga och det är något vi verkligen har fokuserat på då vi anser att SARMs är här för att stanna.

2018