Nyheter Bitcoin guide Om oss
bitcoin

Bitcoin (BTC)

$
9,878.55
Hulkstore Cannabiskungen
Cardarine
Cardarine (GW-501516) SC-Pharma 100st 20mg kapslar

GW-501516 även kallat Cardarine skapades av Glaxo Smith och Ligand Pharmaceuticals 1992. GW-501516 är en av dem bästa substanserna där ute för att öka din fysiska prestanda. Det ger inte bara dig en galen uthållighet, men den har också bra fettförbränningsegenskaper. Det finns en anledning till att så många utländska atleter väljer att använda den för ökad uthållighet.

För att ge dig ett exempel på den framgång som kan erhållas med GW-501516 är det välkända fallet av Elena Lashmanova, som testade positivt substansen efter att ha brutit världsrekordet på 20 km. Eftersom substansen missbrukades av olika idrottare i olika sporter valde WADA att förbjuda den 2009.

Hur fungerar Cardarine?

Nu undrar du förmodligen hur fungerar GW-501516? Substansen binder till PPAR-receptorn. PPAR står för peroxisomproliferatoraktiverade receptorer, de är en grupp av kärnproteinreceptorer som reglerar uttrycket av gener. Dessa receptorer spelar en mycket viktig roll i gener som är kopplade till energiförbrukningen.

Resultat

Det är dags att flytta på de mer intressanta sakerna, och vad man kan förvänta sig av GW501516. Som tidigare nämnts används substansen på grund av den chockerande ökningen i fysisk prestanda.

Den största fördelen med substansen är förbättringen av kardiovaskulär uthållighet, du kommer att kunna öka arbetsbelastningen och intensiteten varje session. GW-501516 har också visat sig bidra till att bränna kroppsfett, vilket innebär ökad strimmor och vaskulärhet. Det finns inga östrogena biverkningar eftersom det inte finns någon omvandling av testosteron till östrogen. Och på toppen av det, hjälper cardarine också till att öka näringseffektiviteten.

Fördelar

Totalt sett är GW-501516 en utmärkt förening att använda. Låt oss lista alla fördelar med att använda den ytterligare en gång:

  • Ökad fysisk prestanda;
  • Ökad kardiovaskulär uthållighet;
  • Ingen undertryckning av naturlig testosteronproduktion;
  • Behöver inte en postcykelterapi (PCT);
  • Ingen östrogenomvandling;
  • Stimulerar fettförlusten signifikant.

Biverkningar med Cardarine?

Det finns inga stora biverkningar som är värda att nämna när du använder cardarine. Du kan läsa mycket online om GW-501516 som orsakar cancer, vilket inte är riktigt sant. Ofta sätter dessa människor tillbaka påståendet genom att återfå en studie gjord på gnagare som utvecklat cancer under kliniska prövningar.

Vad de lämnar ut är att råttorna gavs mycket högre doser än den föreslagna dosen på 20 mg per dag. För att uttrycka det i perspektiv fick råttorna 10mg/kg under en klinisk prövning. Vilket för en 75kg man skulle motsvara 750mg cardarine per dag. Detta innebär att de fick 37 och en halv gånger den föreslagna dosen på 20 mg per dag.

Det finns många ämnen som kan orsaka skada när du tar 37 och en halv gånger den rekommenderade dosen, men du bör använda GW-501516 på egen risk.

Köp Cardarine här.