Nyheter Bitcoin guide Om oss
bitcoin

Bitcoin (BTC)

$
9,854.53
Hulkstore Cannabiskungen
Ligandrol LGD-4033
Ligandrol (LGD-4033) SC-Pharma 100st 10mg kapslar

LGD-4033, Ligandrol eller LGD är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM), utvecklad för behandling av muskelsvaddande sjukdomar och osteoporos. Substansen upptäcktes ett bolag som heter Ligand Pharmaceuticals och är för närvarande fortfarande under utveckling.

“Tidigare resultat från studier som utvärderar Ligandrol hos djur och människor har visat lovande anabola effekter på ben och muskelmassa”

LGD-4033 förväntas ge fördelarna med testosteron med förbättrad säkerhet, tolerans och acceptans på grund av vävnadsselektiva verkningsmekanismer och administrering av oral administrering.

I en studie som gjordes med 76 friska män (21-50 år) tolererades LGD väl och fettfri kroppsmassa ökade på dosberoende upp till 1,5 kg om 3 veckor. Hormonnivåer och lipider återvände till baslinjen efter avslutad behandling. Slutsatsen av denna studie var att LGD är säker, hade en gynnsam farmakokinetisk profil och ökad fettfri kroppsmassa under denna 3 veckors period utan förändring i det prostataspecifika antigenet.

Vilka är fördelarna och biverkningarna av LGD-4033?

Den största fördelen med LGD4033 är ökningen av fettfri kroppsmassa (LBM), muskelstyrka och prestanda. Studierna visar att det finns nästan inga biverkningar när du använder LGD.

Fördelar:

  • Förbättring av fettfri kroppsmassa (LBM)
  • Förbättrad muskelstyrka hand Fysisk prestanda
  • Förbättring av benstyrkan
  • Förbättra livskvaliteten (QOL)
  • Hormonnivåerna går tillbaka till baslinjen efter användning

Bieffekter:

  • Suppression av naturlig testosteronproduktion (dosberoende)
  • Vattenretention

Hur fungerar LGD-4033?

LGD-4033 är en selektiv androgenreceptormodulator eller med andra ord SARM. De är avsedda att ha samma effekt som anabola steroider men med färre biverkningar, eftersom de är mycket mer selektiva i sin verksamhet, vilket gör att de kan användas för många fler kliniska indikationer.

SARMs kan tas oralt och blev designmolekyler som selektivt inriktar sig på androgenreceptorn, vilket innebär att den kan rikta receptorerna mer effektivt än normalt testosteron.

Hur använder du LGD-4033?

LGD-4033 kommer i kapslar och tas oralt. Normala doser kan variera från 1 mg till 10 mg per dag i 6-12 veckor. Du kan välja att öka dosen långsamt från 5 mg i 4 veckor och därefter 10 mg under 6 veckor. Eller du kan bara ta 10 mg per dag i 10 veckor rakt. Det finns inte mycket forskning gjord på den långsiktiga doseringen av LGD. Många människor tycker att 10 mg om dagen är den perfekta dosen för fettfri kroppsmassa och nästan inga biverkningar.

LGD-4033 erfarenheter?

Eftersom Ligandrol fortfarande är en forskningskemi är det bara anekdotiska erfarenheter. Massor av människor säger att LGD-4033 ger dem en stor ökning i den totala kroppsmassan, vissa säger till och med att vinna 15 kg på 10 veckor med 10 mg per dag. Många säger att de upplever vätskeretention så att mycket vikt uppnås är vatten, men också fettfri kroppsmassa.

Folk säger att 10 mg per dag är gränsen och bör inte överskridas. Många människor ökade mycket i vikt, men fick också mycket styrka. Några personer ökade 40 kg på bänkpress efter några veckor. LGD4033 ger vissa människor mycket massa i deras delts och trapezius, ännu mer än vanliga anabola steroider!

Sammantaget är människor mycket nöjda med sina resultat och tycker att LGD är ett bra sätt att få fettfri kroppsmassa och övergripande styrka i gymmet

Köp Ligandrol här.