Nyheter Bitcoin guide Om oss
bitcoin

Bitcoin (BTC)

$
9,863.92
Hulkstore Cannabiskungen
Ostarine
Ostarine (MK-2866) SC-Pharma 100st 20mg kapslar

Ostarine, även känd som Enobosarm eller MK-2866, är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM). Denna SARM används för att undvika och behandla tillstånd som muskelavfall och osteoporos. Denna SARM har stor nytta för dem som lider av muskelsvaddande sjukdomar som: kakexi, sarkopi och muskelatrofi. Det har också sin användning i hormon eller testosteronplaceringsbehandling (HRT / TRT).

Vilka är fördelarna och biverkningarna av Ostarine?

MK2-866 är en bra SARM eftersom den binder direkt till androgenreceptorerna och det ökar proteinsyntesen precis som anabola steroider. Ostarine har inte otäcka biverkningar som östrogenomvandling eller DHT-omvandling som har varit känd för att orsakas av steroider. Som vi vet från föregående kapitel används MK2866 för att förebygga och bota muskelavfall. Det är här ostarines potential kommer i spel, det faktum att ostarine kan förhindra muskelavfall betyder att det också har stor potential att bygga fettfri kroppsmassa.

För idrottsmän, kroppsbyggare och fitnessentusiaster betyder det att ostarine kan användas både för att bulka och deffa eller till och med kompensera. För bulkning innebär detta snabba magra muskel- och styrkavinster utan oönskade biverkningar som gynekomasti och vätskeretention. För deffning kommer ostarine att förhindra att musklerna förloras under ett kaloribalans. Utöver sina förmåner för muskelförhindrande har det också fördelen att läka och reparera ledskador som har backats upp av olika studier.

Biverkningarna av ostarine är mycket begränsade, i jämförelse med andra droger är den väldigt användarvänlig. Den enda biverkningen du kan uppleva från ostarine är en mild testosteronavstängning om du väljer att köra den i längre cykler.

Funktion

Ostarine binds direkt till androgenreceptorerna och kommer också att öka proteinsyntesen och bygga fettfri kroppsmassa. Denna SARM visar osteo (ben) och myo (muskulär) selektiv anabol aktivitet. Bindningen och stimuleringen intensifierar proteinsyntesen och bygger muskler.

Användning

Ostarine är en utmärkt SARM eftersom den kan användas för både bulkning och deffning. MK2866 har en halveringstid på 24 timmar, vilket innebär att doseringen en gång om dagen är tillräcklig.

För bulkning rekommenderas att starta vid 20 mg per dag, beroende på din kroppsvikt kan du arbeta upp till 30-35 mg per dag. Cykeln själv bör varas var som helst från 4 till 8 veckor. En högre dosering kommer naturligtvis att ge dig högre risk för en fullständig avstängning av ditt testosteronsystem, så en PCT (Post Cycle Therapy) är definitivt ett måste.

För deffning kan MK2866 hjälpa dig mycket i att bevara muskelmassa. Minst 15 mg MK2866 ska vara tillräckligt för att hjälpa dig att hålla fast vid din muskelmassa under ett kaloribalans.

Erfarenheter?

MK-2866 får många positiva recensioner eftersom det är ett solidt alternativ till anabola steroider. Användare rapporterar om ren ökning av muskelmassa på mellan 2 till 5kg efter att ha avslutat cykeln. Styrkvinsterna med att använda MK2866 är också mycket imponerande, vissa användare har rapporterat att lägga till 30 kg på bänkpressen på 4 veckor! Många användare skulle gärna använda ostarine igen för en andra cykel eftersom det var allt de väntade.

Köp Ostarine här.