Nyheter Bitcoin guide Om oss
bitcoin

Bitcoin (BTC)

$
9,871.39
Hulkstore Cannabiskungen

YK-11 är också en selektiv androgenreceptormodulator (SARM) som en myostatininvånare. YK-11 är en ny SARM som fortfarande studeras. Även om det bara har gjorts några studier om YK-11 har de varit mycket lovande. Forskare har dragit slutsatsen att YK-11 är en av de mest kraftfulla SARMs där ute, direkt bindande till androgenreceptorerna och orsakar anabola liknande effekter.

“YK-11 visade sig vara en lämplig anabol SARM”

Forskare upptäckte att YK-11 hade en starkare anabol effekt än anabola steroider men utan biverkningar, så att du kan förvänta dig mycket mer information om YK-11 snart. År 2011 slog forskaren Yuichiro Kanno från Toho-universitetet slutsatsen att YK-11 tillhörde SARMs-familjen.

Hur fungerar YK-11?

YK-11 binder direkt till androgenreceptorerna i kroppen. Förutom att det är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM) YK-11, fungerar den också som en myostatininhibitor.

YK-11 är ännu starkare än Dihydrotestosteron (DHT). Forskare har dragit slutsatsen att YK-11 ökar Myf5, MyoD och myogenin mer än DHT gör. Myf5, MyoD och myogenin är proteiner involverade i muskel differentiering.

Hur använder du YK-11?

YK-11 är kanske det starkaste SARM där ute just nu. Minsta rekommenderade dosering är 5 mg, härifrån kan du bygga upp till 10-30 mg om du känner dig bekväm nog. Ofta högre doser kommer också att bära mer biverkningar, så det här är något du bör tänka igenom innan du kör. YK-11 har en kort halveringstid på cirka 6-8 timmar, så dosering två gånger om dagen är nödvändigt. Många användare älskar absolut YK-11 för de styrka vinster det ger dem.

Eftersom YK-11 är en ganska ny SARM och det fortfarande undersöks, rekommenderar vi bara att stapla det med andra SARMs som MK-677 tills vi lär oss mer om de möjliga biverkningarna. Förutom att YK-11 är en mycket stark SARM, har den också de vanliga fördelarna som andra SARMs ger, såsom ökning av styrkan, fettfri kroppsmassa och återhämtar sig snabbare från träningen. Nackdelen med YK-11 är att det inte har gjorts några försök med människor eller djur.

YK-11 Erfarenheter?

De flesta användare av YK-11 är mycket nöjda med resultatet de har fått från sin cykel. Den söta platsen för YK-11 verkar vara cirka 20 mg för de flesta användare. Människor som har sprang olika SARMs tidigare är förvånad över vad YK-11 gjorde för sina kroppar. Sammanfattningsvis är recensionerna mycket positiva och användarna rapporterar att de förlorar kroppsflöden samtidigt som de får fettfri kroppslmassa, vilket är helt galet att tänka på. Andra användare stackar ofta YK-11 med andra SARMs som RAD-140 och MK-677, vilket ger en synergisk effekt när de kombineras.

YK-11 Dosering?

Halveringstiden för YK-11 är 6-8 timmar vilket innebär att du behöver tidsdos två gånger om dagen. Till exempel 5 mg på morgonen och 5 mg på kvällen. Vanligtvis används minst 5 mg som en bra dosering. Se dock till att börja med en låg dos och gå därifrån. För närvarande är YK-11 fortfarande en forskningskemikalie, så exakta doser är svåra att bestämma. Erfarenheten har visat att en dos av 5 till 20 mg är en medeldos som kan ge bra resultat. Du kan förvänta dig ökad fettfri kroppsmassa såväl som galen styrka vinster.

Vilka är fördelarna och biverkningarna av YK-11?

YK-11 är utan tvekan den starkaste SARM där ute. Eftersom YK-11 fortfarande studeras av forskare kan det finnas fler biverkningar som ännu inte ska upptäckas.

Fördelar:

  • Förbättring av fettfri kroppsmassa (LBM).
  • Förbättring av Muscle Strength hand Fysisk prestanda.
  • Förhindra förlust av muskelmassa under viktminskning.
  • Förbättra livskvaliteten (QOL).
  • Hormonnivåerna går tillbaka till baslinjen efter användning.
  • Myostatin-hämmare.

Bieffekter:

  • Suppression av naturlig testosteronproduktion (dosberoende).
  • Liten aggression ökar.
  • Lätt lever toxicitet (dosberoende).
  • YK11 främjar myostatin.

Slutsats

Som nämnts i den här artikeln är YK-11 väldigt imponerande när det gäller potentiell styrka och fettfri kroppsmassa. Det här är de främsta anledningarna till att YK-11 har blivit så populär. Det är en mycket lovande förening men kliniska studier har ännu inte genomförts, vilket är en nackdel. Det faktum att YK-11 är en SARM såväl som en myostatininvånare är vad som skiljer den från andra SARMs. Denna SARM bör definitivt inte tas lätt. Förhoppningsvis kommer det att finnas mer information om denna förening i framtiden.

Köp YK-11 här.