Nyheter Bitcoin guide Om oss
bitcoin

Bitcoin (BTC)

$
10,863.00
Hulkstore Cannabiskungen

Vad är Cardarine?

GW501516 skapades av Glaxo Smith och Ligand Pharmaceuticals 1992. Cardarine är händerna ner den bästa blandningen där ute för att öka din fysiska prestanda. Det ger inte bara dig en galen uthållighet, men den har också bra fettförbränningsegenskaper. Det finns en anledning till att så många topputlänningar väljer att använda cardarine.
Bästa idrottare? Ja det stämmer.
För att ge dig ett exempel på den framgång som kan erhållas med cardarine är det välkända fallet av Elena Lashmanova, som testade positivt för cardarine efter att ha brutit världsrekordet på 20 km. Eftersom GW501516 missbrukades av olika idrottare i olika sporter valde WADA att förbjuda föreningen 2009.

Hur fungerar Cardarine?

Nu undrar du förmodligen hur fungerar cardarin?
GW501516 binder till PPAR-receptorn. PPAR står för peroxisomproliferatoraktiverade receptorer, de är en grupp av kärnproteinreceptorer som reglerar uttrycket av gener. Dessa receptorer spelar en mycket viktig roll i gener som är kopplade till energiförbrukningen.

Resultat av GW-501516

Det är dags att flytta på de mer intressanta sakerna, och vad man kan förvänta sig av cardarine. Som tidigare nämnts används cardarine på grund av den chockerande ökningen i fysisk prestanda.
Den största fördelen med cardarine är förbättringen av kardiovaskulär uthållighet, du kommer att kunna öka arbetsbelastningen och intensiteten varje session. GW-501516 har också visat sig bidra till att bränna kroppsfett, vilket innebär ökad strimmor och vaskulärhet. Det finns inga östrogena biverkningar eftersom det inte finns någon omvandling av testosteron till östrogen. Och på toppen av det, hjälper cardarine också till att öka näringseffektiviteten.

Fördelar med Cardarine?

Totalt sett är GW-501516 en utmärkt förening att använda. Låt oss lista alla fördelar med att använda Cardarine ytterligare en gång:

  • Ökad fysisk prestanda;
  • Ökad kardiovaskulär uthållighet;
  • Ingen undertryckning av naturlig testosteronproduktion;
  • Behöver inte en postcykelterapi (PCT);
  • Ingen östrogenomvandling;
  • Stimulerar fettförlusten signifikant.

Biverkningar med Cardarine?

Det finns inga stora biverkningar som är värda att nämna när du använder cardarine. Du kan läsa mycket online om GW501516 som orsakar cancer, vilket inte är riktigt sant. Ofta sätter dessa människor tillbaka påståendet genom att återfå en studie gjord på gnagare som utvecklat cancer under kliniska prövningar.
Vad de lämnar ut är att råttorna gavs mycket högre doser än den föreslagna dosen på 20 mg per dag. För att uttrycka det i perspektiv fick råttorna 10 mg / kg under en klinisk prövning. Vilket för en 75kg man skulle motsvara 750mg cardarine per dag. Detta innebär att de fick 37 och en halv gånger den föreslagna dosen på 20 mg per dag.
Det finns många ämnen som kan orsaka skada när du tar 37 och en halv gånger den rekommenderade dosen, men du bör använda GW501516 på egen risk.

Köp Cardarine här.